Tinder, Bumble och Happn: Vilken app inneha mest dating potential?

Emellanat nar sjalv hor mina foraldrar och deras vanner kackla ifall hur de traffades inser sjalv vad olika det ar idag jamfort med enar. Det verkade sa enkelt, fader sag en vacker flicka, gick upp till henne och fragade henne om en dejt, och det var det – 10 ar senare aktenskap de sig, fick manniskobarn och kopte ett hus. Idag har dejtingapparna forandrat helt hur vi gar tillvaga. Problemet ar att det finns en oskadd segment appar pa marknaden och om sjalv ska vara hedersam sa har sjalv ej tid att hantera dem allihopa.

Fragan ar vilken app som passar undertecknad bast att finn den justera? Mina andra singelvanner har allihopa olika asikter ifall vilken app man amna forbruka, och sjalv antar att vi inneha haft annorlunda framgangar med kvinnor Ecuadorian varje och en fran dem. Vad jag dock har lart undertecknad ar att de tre stora dejtingapparna i Sverige just genast ar Tinder, Happn och Bumble. Dock verkar det som alla apparna fyller en aning annorlunda syften, syften som jag sjalv tvingas ta reda pa.

Jag har klagat ovan uppsyn eviga status som ledig ett bra tag, sa jag bestamde mej forut att utprova allihopa tre apparna och granska dating-app-kulturen. Forhoppningsvis kan du fa nyttjande av mina resultat och begagna tiden du far ovan till roligare don, till exempel att dejta och mota nya manniskor.

Jag varje riktigt skeptiskt till Bumble fran forsta antrada

Tala om TinderTinder har nastan blivit ett fran de ord som manniskor anvander som ett verb genast – du vet som, “Jag tindrade haromdagen och sjalv traffade den konstigaste killen”. Efter att ha anvant tinder i nagra manader vill sjalv yttra att appen inte ar folklig fran olika forevandning: en sall mixtur av konstiga och ofrascha typer.

Vi vet allihopa hur det fungerar – stall in dina filter och beskada nar tusentals “lampliga” killar dyker upp en och en kungen din skarm. Svep at vanster for att neka, svep at hoger for en chans … och om man rakade svepa at hoger, kan det bli en match.

Det ar enkelt, men sjalv tycker att det ar ratt tufft att differentiera de trevliga killarna fran de som blott vill ha ”skoj”. Hur flertal ganger inneha sjalv matchat med en snygg kis, som resulterat i ett ”fylle meddelande” klockan 03 gallande natten? Olyckligtvis har det hant nagra ganger och det far mig att ifragasatta mig allena och hur sjalv ser ut.

Sjalv antagande att det handlar ifall appen, jag har inte kommit i kontakt med en enda som var ute efter en autentisk date. Jag domer inte nagon som ar ute pro nagot flinkt, men pro undertecknad kanns det som ifall det ar nagot sjalv skulle hitta pa Stureplan.

Tinders dom: Om du ar ute efter att kvickt date sa ar detta appen for dig, personligen soker jag nagot djupare och mer meningsfullt.

Appen fungerar pa synonym fason som Tinder, men gallande Bumble ar det enkom tjejen som kan skicka forsta meddelandet. Dvs, det ligger helt pa kvinnan att igangsattning en konversation, killar kan ej producera nagot. Och givetvis det nog ar nytankande i en annars mansdominerad varld, men jag tycker om appar dar all kan lite igangsattning en konversation, oberoende av kon. Sjalv forstar att Bumble inneha skapats pro att hejda laka problemet med “sleazy killen” som Tinder inneha problem med.

Dvs nar en konversation startar har du bara 24 timmar att ge besked mellan varje meddelande

Men det finns en annan aspekt med Bumble, och det ar tidsgransen. Om du matchar med nagon borjar en 24-timmars tidsbegransning och ifall du ej meddelar honom inom dessa 24 timmar sa forsvinner din match. Vilket later nog bra med i praktiken ar det en enorm stressfaktor. Tank ifall du hade en kvall ute med dina flickvanner eller helt enkelt kanner pro att vara ”ledig” fran din telefon och sa ar all avancemang du gjort inte hemma.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *