Test av Victoria Milan – Har ar omdomet

Victoria Milan ar en sida som riktar sig speciellt till personer som vill ha ett tillfalligt aventyr. Kungen just det sattet ar sidan ej unik – det finns mangder med sidor som erbjuder synonym mojligheter till snabba traffar.

Vi ville dock utprova och kika rent vanligtvis hur bra Victoria Milan fungerar for folk i Sverige. Vi varje aven nyfikna gallande hur den arme sidan ar jamfort med andra etablerade sidor som exempelvis Swipe-Affair.

Vilka ar anvandarna?

En fran de mer betydelsefulla aspekterna pa en dejtingsida ar hur massa som anvander sig fran den. Enligt Victoria Milan sjalva har de cirka 6,7 miljoner anvandare. Dock kan man inte se hur manga som ar aktiva gallande sidan i nagot specifikt avsikt.

Nu ar det sjalvklart inte enbart antalet konsument som ar centralt forut en dejtingsida och de i sig visar inte hur stora chanserna ar att du hittar nagon att ha ett aventyr med. Det som ar annu viktigare ar hur forhallandet ser ut mellan antalet kvinnor och hanar pa sidan. Och det varje just har det hela ar lite skevt kungen Victoria Milan.

I medeltal ar det betydligt fler man an kvinnor pa sidan. Det innebar att ifall du ar man och letar efter nagon att ha ett karleksmote med, da inneha du rejalt med maktkamp. Man behover knappt antyda att chanserna darmed minskar en fraktion for att du amna hitta nagon. Speciellt galler detta om du ar ute efter en fruntimmer som ar gallande nagot i synnerhet satt eller tycker ifall synonym grejer som du.

Hos sidor som Swipe-Affair ar anvandarna visserligen farre, men fordelningen mellan man och kvinnor ar betydligt jamnare. Gallande sa forstandig blir det mycket roligare arme for allihopa parter, bade manliga och kvinnliga.

Priser och Betalningssystem

Vissa funktioner hos Victoria Milan ar gratis, men det finns en hel andel som tvungen lasas upp. Det som ar mindre bra ar att du maste avlona en klumpsumma i forvag. Och kungen sa metod ges länder som älskar homosexuella amerikanska män de inte mycket mojligheter att utrona sidan for att kika ifall den passar dig eller inte.

Istallet ar det tankt att du ska ska hoppas pa det basta och slang dig in gallande sidan pa rak arm. Och narmast i foljd spelar ingen roll baksida av underben du tycker ifall sidan eller om du na malet fa kontakt med nagon eller inte. Du ar fast med din prenumeration tills den loper ut. Sa risken finns att du kommer avlona en massa kosing helt i onodan.

Ifall du istallet anvander dig fran Swipe-Affair registrerar du dig pa sidan forut en speciell period som du sjalv valjer. Dartill erbjuder de en prova-pa-period. Pa sa satt far du potential att testa sidan och hur sa som finns dar innan du bestammer dig forut att lagga medel gallande en tankbar prenumeration.

Kontakt med andra konsument gallande sidan

Forut att klara av testa systemet kungen ett adekvat metod skapade vi manliga profiler forut att ejakulera i kontakt med andra brukare. Korrekt som vi misstankt varje det svart att hitta kvinnor som besvarade vara meddelanden. Givet berodde detta kungen att de kvinnor som fanns gallande sidan varje helt oversvammade av bud. Inte onormalt att de hade komplicerat att selektera och vraka och vara medveten om vilka meddelanden de skulle svara.

Till sist lyckades vi anda ringa kontakt med nagra kvinnor som tydligen anda bestamde sig pro att svara oss. Det arme rann dock ut i sanden typ hastigt. Kvinnorna verkade inte ta vara meddelanden sarskilt allvar. Och de svarade oftast likgiltigt och oengagerat.

Sa samtalen varade inte speciellt lange. Som mest lyckades vi fa ett par besked, sen dog samtalet helt. Sa kungen den har sidan kom vi inte sarskilt langt alls, inte ens nar det handlade om att kommunicera med nagon.

Med Swipe-Affair hade vi en helt annan upplevelse. Vi hittade matchningar omkring med det samma bland kvinnorna. Och de flesta passade in kungen det vi varje ute efter. Nar vi skrev till dem svarade de aktivt och varenda nyfikna.

Trygghet och Integritet

Det ar angelaget att klara av kanna sig saker gallande en dejtingsida, sarskilt om du ar kvinna och vill ha en forhallande i skymundan. Kungen Victoria Milan ser man dock ej sa mycket nar det kommer till sakerheten. Forut det forsta uppmuntrar de ej till att man ska inrapportera sitt riktiga namn eller e-postadress.

Man nog kan tycka att detta borde vara bra for sakerheten, ingen vet ju vem man ar, men detta leder samt till en oskadd hop andra problem. Ifall man far problem med nagon anvandare kan de som driver sidan inte hjalpa dig. Och kvinnliga anvandare kanske helt enkelt ej vill rost mote med nagon som helt har dolt sin identitet.

Kungen Swipe-Affair daremot ser de helst att du uppger vem du ar. Gallande sa forstandig kan de andra anvandarna kika att du ar en saker och hallbar person. Man behover knappast anse att detta ger en mer avslappnad stamning. Det innebar darutover att kvinnor inte drar sig pro att ta kontakt med dig.

En annat besvarlig faktum hos Victoria Milan ar att de inte raderar din profil nar du avslutar din prenumeration. Den finns over dar rumpa tills du kontaktar foretaget och tar dig igenom en snarigt process pro att forinta profilen.

Detta ar det sista man vill om man ar ute efter en diskret affar. Ju langre din profil finns over utan att du ens vill det, desto storre ar risken att nagon kommer kungen dig. Gallande sa metod kanns det ej alls bra att hantera sig fran den har sidan.

Slutligt Vett

Sa hur fungerar enar Victoria Milan som dejtingsida pro de svenskar som ar ute efter en mer provisorisk bekantskap? Visst, den ar inte den allra samsta sidan dar ute, men den hamnar heller ej sarskilt hogt pa topplistan. Det finns en hel folksamling detaljer de plikt plocka av med innan den arme sidan kanns saker och kvalificerad att bruka.

Darjamte ar sidan lite tokig nar det galler vilka som anvander den. Att det ar sa otaliga fler man har kan kannas en aning olustigt pro kvinnor. Och mannen a sin blad kan ha hejdlost komplicerat att ens klara ringa en chat med en fruntimmer.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *