Hur man vet ifall nagon inneha Tinder

Tinder ar en mycket folklig dejtingapp omkring om i varlden, med mer an 50 miljoner dagliga aktiva konsument. Dessutom om det ar ett anvandbart don forut dem som vill etablera romantiska relationer, kan det aven besta en informator till misstro pro par. SOm du inneha misstanken finns det metod att veta ifall nagon inneha Tinder. Eller nagon av de applikationer som ar tillgangliga och som har synonym mekanik som redan vi pratar i en annan artikel.

Innan du far ordna gallande det tvingas du besta forvissad kungen nagra steg du kan ta, darfor du kan producera ett felbedomning och forsvara din situation med den person du misstanker. Oavsett ifall det ar din partner, barn, vanner eller nagon du Bravo Date granskning av datingsidan vill granska. Och sjalvklart, bega ej nagon olaglighet med avseenden pa att amna ta bort denna information. Om du vill avsloja dina misstankar, utfor det utan att skada eller ta till nagot knep som kan forstora en annan person.

Facebook-aktivitetslogg

Tinder ar kopplat till ditt Facebook-konto, sa om din partner anvander Tinder finns det nog Tinder-aktivitet inloggad pa deras Facebook-profil.. Du kan betrakta den senaste aktivitetsdelen fran deras Facebook-profil pro att se ifall det finns nagon Tinder-aktivitet dar. Om det inneha skett just verksamhet ar det troligt att de anvander appen. Samt ifall det samt kan bero gallande aviseringar ifall fordom aktiviteter.

Det ar viktigt att notera att Tinder ej automatiskt lagger upp forehavande pa Facebook, sa din partner kan ha dolt sin Tinder-aktivitet pa sin Facebook-profil.. pro att ta reda pa om du fortsatter att begagna den tvingas vi aven beakta till ifall vi har traffat var partner genom ett natverk fran den arme typen. Alldenstund mojligen ifall vi inneha traffat henne i genom henne, hon kan ha fordom meddelanden pa sin Facebook och det betyder ej att hon pro narvarande anvander det, se till datumen.

Sok i sjalva applikationen

Du kan samt aktivt kolla kungen Tinder forut att se om din partner anvander appen.. ifall du har ett Tinder-konto kan du leta efter din matchning i appen. Nar du hittar din profil ar den troligtvis redan i konvenans, men for att besta forvissad, Se ifall han eller hon inneha gjort nagra senaste uppdateringar, oavsett om de inkluderar dig kungen sin tidslinje eller inte, och ifall de har aktivitet som interagerar med dem.. Din profil tvingas vara anonym, annars kan den antar att du anvander den.

Det ar dock betydelsefullt att bokfora att din partner kan ha skapat en fejkad Tinder-profil med ett annat namn eller profilbild. Om du inte ar forvissad pa om profilen du hittade tillhor din partner, kanske du vill tanka andra fason att styrka ifall de anvander appen. Kika till foredome till att informationen du inneha overensstammer med din personlig profil.

I Genom mejlen

Ett annat satt som du kan ta hansyn till ar ditt e-postkonto. Det ar jatte- vanligt att applikationer automatiskt skickar olika aviseringar till din e-post. Du kan kora bort dessa aviseringar, men massa utfor det ej. Riktig, vissa tar bort vissa meddelanden men lamnar mer intressanta. Det ar retsam att ringa att du kan avlona forut vissa premiumsaker, reklam eller vem som har sett din profil. Men andra kan vara i genom privata meddelanden.

Nar det kommer till privata meddelanden, matchning eller nagot viktigare orsak som det, kan du finn dessa meddelanden. sa du kan glo i din inkorg, i skrappostmappen eller till och med ifall du inneha lamnat den i papperskorgen. Det har sattet ar mer invasivt, ehuru du behover veta om ditt e-postkonto, men ifall du har en grupp som du delar ett konto med eller lamnar din flyttbar for personligt bruk, nog du kan ta en snegla.

Det basta alternativet ar alltid att forfragan.

Det enklaste sattet att ta reda pa ifall din partner anvander Tinder ar att helt spartanskt fraga.. Om du misstanker att de anvander appen ar det betydelsefullt att ha en rattfram och hederligt pratstund om dina besvar. Din partner kan ha en bra explikation till sin rorelse gallande Tinder, som att enbart leta pa natet i appen utan malsattning att stota. eller leta efter en karleksaffar. Eftersom ar det viktigt att du lyssnar noggrann kungen hans besvarande och ej domer honom pa rak arm.

Om du upptacker att han anvander det for att bilda relationer med andra folk i en situation som du ej har kommit overens om, det ar angelaget att ha ett vuxensamtal ifall dina kanslor och fortroende for relationen. Du kan be om nagot varfor de anvander appen och om det finns nagot du kan bega for att battra din relation. Det kan vara for sent eller ej. Det kan samt besta sa att han ar i en punkt dar han behover ett offentligt karleksforbindelse, vilket du plikt ga med pa i forvag eller ge forhallandet.

Ifall du inte litar pa, separat problemet

Fortroende ar grundpelaren i ett par, det ar pa grund av nar det ej fungerar plikt du frigora det givetvis eller givetvis. Om du inte litar pa kan det vara sa att du har det Valgrundade misstankar ifall att nagot ej gar som det ska och man tvungen finn en losning. Men det kan aven bero kungen ett propa fran vissa faktorer utanfor din partner. Hur kan det besta att ha en giftig vanskap eller familjemiljo, dar de inte respekterar ditt beslut att besta med den personen.

Oavsett syfte tvingas du vidta nagra atgarder. Forst tvingas du identifiera roten i genom att besta otvetydig med dig personligen. Nar du har identifierat det, prov att granska hederligt om dina misstankar ar sanna eller ej. Och i all fall, ifall alltsammans denna process inneha en inflytande pa din forhallningssatt till den arme personen, bor du bevilja dem vara medveten om det. och be ifall forlatelse eller forklaringar om situationen ej inneha intraffat eller har.

Kom ihag att fortroende ar relevant i all relationer., och att arlighet och tillganglig kommunikation ar nyckeln till att konstruera en nyttig och bestaende relation. Ifall du inneha fortroendeproblem i ditt affar ar det betydelsefullt att ta av med dem offentligt och hederligt sa att ni kan tjanstgora genom dem sallskap. Salighet till!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *