Hur visas och doljs eller inaktiveras i Tinder forut att inte bli synbar

Idag, nar vi valjer nagon, har vi flera alternativ. Nagra fran dem ar valkanda dejtingsajter eller appar. Dessa ger avta anvandare tillfalle att grundlagga en relation med nagon, vare sig det ar vanskap eller dejting.

Dessa ansvarsfulla och korrekt bruka appar kan bidra dig otaliga fordelar, som att motas nya vanner, vidga vanskapscirklar, skapa nya mojligheter gallande olika satt, och solklar kan du ocksa hitta karlek i livet.

Hur sa ar Tinder

Det ar en applikation som skapades forut ett visst operativsystem 2012, men idag kan vi njuta fran det via operativsystemen iOS och Android. Det arme ar en mycket enkel app som i princip later dig knysta vem du ej tycker om och vem du gillar bland alla brukare i 190 lander / regioner.

Det bor noteras att det anses besta en fran de basta applikationerna forut att tillgodose manniskors behov, och det ar helt gratis. Sa klart inneha du en betald anstallning, men den ar helt valfri, detaljerad som vi kan njuta av din befattning utan att erlagga nagra avgifter. For att ladda ner denna applikation pa din mobila grupp eller nagon annan forband med nagot fran ovanstaende operativsystem behover vi enkom att du inneha access till Internet och GPS, ehuru Tinder inte slosar bort tid och inte visar att du ar tatt manniskor.

Pro att skapa var profil ar det nodvandigt att komplettera ett e-post fran oss, ladda upp minst ett profilfoto, indicera vart namn och alder. Dessa krav ar tillrackliga forut att borja bruka denna applikation, dessutom ifall du kan kora att forstora din personliga information efter behov. Forst har du tva alternativ att leka kontra andra manniskor, men vad ar det arme och hur man spelar kungen Tinder?

Du kan tilldela varje profil “som”, “ogillar” eller “super gillar”. I fallet med motsvarighet eller superlikt, om den andra parten svarar kungen din profil gallande synonym satt, kommer en “match” att genereras automatiskt och du kommer att atnjuta pladdra med den andra parten, annars kommer du ej att klara av kommunicera med den andra parten. Det ar viktigt att notera att antalet likes per dag ar begransat och att du inte kan reagera pa din favoritprofil kungen synonym satt, men i genom att hantera en betald version fran denna applikation kommer dessa begransningar och andra begransningar att tas bort.

Va kan Ukraine Date mobil man bega gallande Tinder

Tinder ar en fran applikationerna som later dig ha gratis datum eller stota mellan manniskor som alskar varandra for att skapa en romantisk relation. Men i massa fall tenderar dessa moten att aga rum pa annorlunda fason pa grund av forverkligandet fran vanskap eller till och med arbetsforhallanden.

Med denna applikation kan du mota manniskor som ar intresserade av gemensamt, och ifall en av de tva personerna inte ar intresserad fran den andra kommer de inte att kunna prata alls. Med Tinder kan du valja vem du vill kackla med och vem du vill samspraka med, vem du ska umgas med och vem du ska planera utflykter med, oavsett ifall det ar vanskap eller affarer. Dessutom om huvudiden ar att finn partners ar dessa val ocksa effektiva.

Hur man visar gomt gallande Tinder

Ifall du kanner dig overvaldigad, vill du inte att din Tinder-profil blott amna besta synlig forut allihopa, eller om du vill anvanda Tinder och avvarja att dina Facebook-vanner far reda pa det, kan du forvranga det nar som helst. Andra profiler inneha annorlunda val forut att vara medveten om om du ar livlig, varav en ar den grona punkten som visas i din profil, vilket indikerar att du kor programmet eller mindre an 30 minuter.

Ifall vi ??vill sluta presentera att du ar ansluten och din profil inte syns, behover vi enkom inaktivera det arme alternativet i profilinstallningarna. Vi gar till konfigurationsalternativet och darefter i “Discovery” valjer vi att presentera positionen “presentera undertecknad kungen Tinder” sa att vi inaktiverar det har alternativet och det kommer inte langre att besta synligt i andra profiler.

Profilen du matchar kommer dock fortfarande att vara synlig i dina profilalternativ, och ifall inte en fran de par personerna raderar ditt konto forblir chatten densamma, sa att du ej langre kan ateruppta konversationer eller matchningar.

Tinder Platinum

  • Du kan njuta prioriterade gillar, det vill framfora att en profil dyker upp tidigare i flodet pro personer som forr har gillats, vilket okar chanserna att anpassa snabbare med andra manniskor.
  • Det finns mojligheten att alla gillanden som kan ges till anvandarens profil blir matchar pa rak arm.
  • Mojligheten att racka meddelanden utan att behova anpassa i de fall dar det ar en profil som inneha fatt en superliknande.

Med hansyn till allting oerfaren finns det sannerligen misstro ifall det ar vart att producera en extra ersattning for att ha Tinder Platinum, darfor att de allra flesta intressanta val redan finns i Tinder Gold,

Sak ar att den enda funktionaliteten som synnerligen kan anses vara jatte- behandig ar att kunna posta ett bud med superliknande, vilket i bunt stadium kan mildra kontakter med andra manniskor, sarskilt pro en forsta kontakt.

Det maste dock tas med i berakningen att det ar en anstallning som inneha ett ganska hogt tariff, eftersom det forut de kvar 28 ar ar 43,99 euro per manad under en manad; 1 euro pro 164,99 manader; eller 6 euro for 219,99 manader. Forut minderariga i den aldern betalas en halv manad.

Pa detta satt, som du kan kika, ar Tinder en applikation som diskriminerar konsument baserat gallande kon och alder. Med tanke kungen att Tinder Gold kostar betydligt mindre och erbjuder de flesta funktioner ar det aven fortsattningsvis ett avsevart mer lampligt val for de allra flesta, darfor att det erbjuder mer an intressanta funktioner.

I vilket fall som helst kan du alltid forbruka Tinder gratis ifall du foredrar, och avstyra utgifter pro att konsumera applikationen for att flirta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *