Relate ar en helt ny dejtingapp som ar baserad pa varderingar

Nar du skapar ett konto far du valja de varderingar som ar viktiga pro dig och darefter kopplas du ihop med andra som har likadan varderingar. Det betyder att det ej ar nagot swipande som normalt ar forekommande hos andra dejtingappar. Relate ar innovativ, snygg och inte svar att hantera och det basta fran allt, det ar helt gratis! Det ar ej identiska ytligt som de andra dejtingapparna, arme ar fokuset gallande hur man ser gallande livet och hur sa som ar angelaget.

10. Grindr

Grindr ar en beromd dejtingapp som ar specifikt riktad till HBTQ-personer, framst homosexuella hanar. Appen har ett stort antal anvandare ovanfor hela varlden, inklusive Sverige. Den ar perfekt for dig som letar efter ett allvar omstandighet eller nagon att florta med. Den finns som en begransad gratisversion eller som betaltjanst med extra funktioner pro en sma manadskostnad. Appen ar frank, snygg och anvandarvanlig.

11. Victoria Milan

Victoria Milan ar en jatte- ryktbar och omstridd dejtingplattform som specifikt vander sig till manniskor som ar gifta och som letar efter en forhallande eller sextraff. Det ar helt gratis att bli medlem men om man vill interagera med andra medlemmar kravs ett premium-medlemskap. Undantagen detta ar det en hejdlost attraherande och anvandarvanlig dejtingapp.

12. Badoo

Badoo ar en fran de dominerande dejtingappar och dejtingsidorna varlden over, med ovan 340 miljoner anvandare, aven i Sverige. Om du ar med i malgruppen unga vuxna, sa ar det vart att utprova. Appen har otaliga funktioner, medraknat en swipe-funktion. Gratisversionen ar helt brukbar, men ett premiummedlemskap ger dig access till all funktioner forut ca 30 kr per vecka.

13. Once

Vid lunchtid far du varje dag en (1) match som presenteras fran den annorlunda dejting-appen Once. Du har enar tillfalle att bedoma ifall det ar nagon som passar dig. Det ar ett dynamisk koncept som kan gora det lattare att hitta domstol nar det kommer till dejting, och den gratisversionen av appen ar lagom forut att klara av fixa detta.

14. Vissla

Vissla ar en modern svensk dejtingapp som har skapats harforleden. Det finns alternativ forut att efterstrava efter “vanskap, karlek eller flirt” i appen. Den ar hejdlost bra och rolig att konsumera, men nej ar antalet brukare ofta lagt pa vissa stallen. Anda kan det besta vart att prova det!

15. Zoosk

Zoosk ar en popular dejtingapp och dejtingsite med miljontals brukare fran laka varlden. Utformningen ar attraktiv och anvandarvanlig, och det ar enkel att protokollfora sig gratis. Dock ar det ett typ dyrt premium-medlemskap som kostar ca 200 kr/man. Det finns aven en del verifierade medlemmar, men ej jamstalld flertal som exempelvis Tinder.

16. The Inner Circle

The Inner Circle ar en dejtingplattform som fokuserar pa karriarmedvetna singlar. Pro att anvanda appen maste man ansoka gratis eastmeeteast-kod om att ringa bli medlem, dock ar kriterierna for detta oklara. Den har ett stort antal konsument kvar hela varlden, dock ar jag instabil gallande hur det ser ut i Sverige. Det finns flera funktioner och det ska vara bra, men gratisversionen inneha vissa begransningar.

17. Raya

Raya ar en celeber och exklusiv dejtingapp som blott ar ledig pro personer som uppfyller ett visst krav kungen dignitet. Det ar namligen inte mojligt forut vem som helst att bli medlem. Flera kandisar som Ben Affleck, Emma Watson, Demi Levato, Moby och Elijah Wood har rapporterats som medlemmar, men hur det ser ut i Sverige ar okant.

18. Her

Her ar en dejtingapp specifikt utformad forut kvinnor och icke-binara som soker efter andra kvinnor och icke-binara. Appen inneha ett stort paritet med Tinder, och undantagen att swipa finns det tillika olika gemenskaper som man kan skrida med i. Det ar forsiktig att borja och det behovs ej nagon betalning forut att utnyttja den helt!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *